Gratuit: Asigurare Casco, Scaune copii, GPS, Asistenta non stop
ACCEPTAM
avantaje rent a car


TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii pentru inchirieri auto

Clientul are obligatia de a citi, apoi confirma acceptarea contractului si semnarea Contractului de inchirieri masini. Acesta trebuie sa contina toate conditiile stipulate in continutul contractului. Proprietarul detine dreptul de a refuza inchirierea autovehiculului, fara a oferi niciun motiv.

 

Varsta clientului:

Clientul trebuie sa aiba 21 ani impliniti si sa detina permis valabil de minim 1 an (in conformitate cu conventia de la Viena, 8 noiembrie 1968).

 

Plata:

Tarifele pentru inchirieri masini sunt stabilite in Euro si includ asigurari catre terti, plus TVA. Plata se da cash in avans, in $, EUR sau lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Plata cu card de credit este acceptata si pe baza de comision: Visa, Master Card - 2,5% sau American Expres - 4,5%.

La livrarea automobilului inchiriat, se ofera o garantie de 200-600 Euro, in functie de clasa masinii respective. Garantia nu se returneaza in cazul constatarii oricaror distrugeri in interiorul sau exteriorul autoturismului inchiriat – 200, 600 EUR, in caz de furt ale partilor autovehiculului inchiriat, pierderi ale documentelor masinii - 100 EUR sau ale cheilor acesteia - 150 EUR, la stricarea ambreiajului – 200, 600 EUR. Aceasta suma urmeaza sa i se restituie clientului in momentul recuperarii vehiculului inchiriat in perfecta stare de functionare si de caroserie, precum si documentele complete, diverse accesorii cu care este echipata masina, in conformitate cu protocolul de predare-primire semnat la livrarea masinii. Daca clientul returneaza masina,  inainte de expirarea contractului, suma platita pentru toata perioada de inchiriere NU se va mai returna.

 

Tariful de inchiriere a masinii nu acopera urmatoarele:

Predare si recuperare autoturism inchiriat:

Atat livrarea, cat si restituirea autovehiculului inchiriat se realizeaza la locul, data si ora stabilite de client, aceste informatii fiind precizate in Contractul de Inchirieri Auto, fara costuri sau tarife aditionale in orasului Bucuresti.

Vehicululul inchiriat ii este predat clientului in conditii generale bune, fara defectiuni ascunse sau vizibile. Clietului ii revine obligatia de a returna masina inchiriata alaturi de actele, accesoriile si toate echipamentele la locul, data si ora mentionate.

In caz de intarzieri anuntate, de maxim o ora, nu se percep nici un fel de costuri suplimentare. La returnarea autoturismului inchiriat, dar cu o intarziere anuntata intre 1-3 ore de la ora stabilita in Contractul de Inchirieri Masini, se va percepe un tarif aditional pentru ½ de zi de inchiriere. In caz de intarzieri de mai mult de 3 ore se percepe un tarif suplimentar considerat pentru o zi de inchiriere. In momentul expirarii duratei de inchiriere, prezentul contract devine nul, daca nu s-a stabilit in alt mod.

Masina inchiriata se va declara furata la Politie, daca eventuala intarziere nu se anunta din timp de catre client.

 

Folosirea autovehiculului inchiriat:

Clientul se angajeaza sa conduca vehiculul din parcul de inchirieri auto, respectand cu strictete dispozitiile legale cu referire la circulatia pe drumurile publice.

Atfel, masina va fi condusa doar pe drumuri europene sau nationale marcate in mod adecvat. Este strict interzisa conducerea vehiculului pe drumuri de tara neasfaltate sau nemarcate, prin paduri sau pe drumuri forestiere.

Asigurari pentru inchirierile auto

Vehiculul inchiriat este asigurat in caz de daune provocate tertelor persoane si doar pentru durata de inchiriere mentionata in Contractul de Inchiriere.

Daunele suferite de masina, din vina clientului, ori cu autor necunoscut, vor fi asigurate, exceptand depozitul de garantie, care ii revine clientului. Aceasta suma este indicata in contractul de inchiriere. In cazul implicarii intr-un accident, clientul are obligatia de a declara faptul la Politie. Organele abilitate vor elibera Procesul Verbal de Constatare si Autorizare de reparatii, documente indispensabile pentru functionarea asigurarii si pentru repararea vehiculului. Declaratia la Politie este obligatorie in toate cazurile: daca sunteti vinovat; daca sunteti vinovat, insa nu si implicat; daca partea responsabila nu este identificata (de pilda: daune in parcare in lipsa dvs.). In absenta documentelor mai sus-mentionate, clientul suporta plata integrala  pentru reparatiile efectuale. Conducerea sub influenta alcoolului sau a substantelor stupefiante de catre soferul numit, atrage suportarea consecintelor legale, iar asigurarea Casco isi inceteaza valabilitatea.

Daca autovehiculul inchiriat nu este inapoiat, prezentand aceleasi conditii ca la livrare, un depozit urmeaza sa ii fie retinut proprietarului.

Daca asigurarea nu despagubeste pagubele din vina clientului, cum ar fi conducerea sub influenta alcoolului etc., clientului ii revine obligatia de a achita plata completa a autoturismului avariat. Dupa ce contractul de inchiriere expira, clientul ramane in continuare responsabil pentru plata aferenta defectiunilor deja semnalate.

 

Jurisdictie

Orice litigiu din derularea prezentului contract,  va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Bucuresti.

Partile sunt de acord ca prezentul contract sa reprezinte TITLU EXECUTORIU pentru incasarea platilor restante, urmand apoi a se proceda la executarea silita, fara somatie.

SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE MAI SUS. SEMNATURA CLIENT: