Gratuit: Asigurare Casco, Scaune copii, GPS, Asistenta non stop
ACCEPTAM
avantaje rent a car

Masini de inchiriat in weekend

Pentru ca multe persoane parasesc rutina orasului pe durata weekend-urilor, agentia noastra rent-a-car vine in sprijinul soferilor cu oferte inchirieri auto Bucuresti in weekend imbatabile.

Aveti oportunitatea sa inchiriati ieftin diverse modele de masini de familie, precum Volkswagen Passat cu motorizare diesel, Skoda Octavia, Ford Focus etc. daca intentionati sa va petreceti cateva zile la mare sau la munte, insotiti de copii. Daca aveti copii de varste mici, noi va oferim in mod gratuit, scaune pentru copii!

Totodata, puteti opta si pentru autoturisme mai elegante, ideale pentru clientii mai pretentiosi. Audi Q7 este o masina care pune accent pe factorul util. Oricine alege acest autoturism de inchiriat va beneficia de un spatiu generos pentru depozitarea bagajelor, calatorii mai fiabile si un confort sporit.

Indiferent de destinatia aleasa (munte, mare, zona rurala, deplasari internationale etc.), masinile noastre se afla in perfecta stare de functionare, asa ca dumneavoastra veti putea parcurge inclusiv distante mai lungi, la bordul oricarui model.

Fie ca doriti sa inchiriati in weekend o masina mai economica sau un SUV puternic (precum Hyundai Tucson etc.), va veti bucura mereu de servicii calitative, puse la dispozitie de o echipa profesionista si cu experienta, cu care veti putea comunica in cele mai bune conditii.

Nu este de mirare ca numerosi clienti din Bucuresti si nu numai, opteaza pentru serviciile parcului nostru auto, deoarece deviza noastra este “profesionalism, preturi competitive”.

Va dorim weekend placut si deplasari confortabile, in deplina siguranta!